Подарочная упаковка - правильная одежда для Вашего товара

ЛАСКАВО ПРОСИМО НА НОВИЙ САЙТ!

энэм официальный сайт
21 Червня, 2017 in Uncategorized

Ура! Ура! Ура!

Ми переробили свій сайт. Тепер у компанії ENEM є представництво в мережі інтернет, яке нам самим подобається. І, ми дуже сподіваємося, – сподобається і Вам. І не тільки сподобається, а буде зручним у використанні і стане прекрасною основою для довготривалої співпраці.

І оскільки Ви тут – повинні сказати: ми дуже Вам раді!

Сайт розділений на дві великі категорії:

  1. Магазин упаковки, де з нашого складу в місті Дніпро Ви можете купити подарункову упаковку різних видів.
  2. Поліграфія. У цьому розділі ми розповідаємо про ті проекти в сфері упаковки та поліграфії, які вже були реалізовані. Хвалимося тими роботами, якими пишаємося. Розповідаємо, що і як зробили. І запрошуємо Вас разом з нами створити унікальну упаковку саме для Вашого товару (подарунка).

Поділіться з нами враженнями на пошту office@enem.dp.ua або через повідомлення в розділі Контакти.

  • Що з продукції ENEM Вам сподобалося чи не сподобалося?
  • Які позиції Ви б хотіли бачити в асортименті?
  • Як ще ми можемо поліпшити наш сервіс?
  • Яким чином Вам було б зручно спілкуватися, дізнаватися про новинки в асортименті та відстежувати спеціальні пропозиції? Електронна пошта, месенджери Viber або Telegram, або ж Skype або телефонні продзвонив?

Ми  цінуємо  зворотний зв’язок, спасибі, що Ви з нами!

І трохи зображень для порівняння БУЛО / СТАЛО

enem

Як бачите, ми змінили логотип компанії ENEM (але про нього – окремим постом), з депресивно-темного сайту зробили чистий і світлий. Попрацювали над структурою, постаравшись її спростити і в той же час зробити інтуїтивно-зрозумілою, але при цьому таку, що відображає весь спектр послуг, що надаються і можливостей.

Звертайтеся! Ми будемо раді розробити під Ваші вимоги будь-який вид продукції  нашого  асортименту  товару:  будь то комбіновані тубуси із пластику й жерсті, або ж з картону і жерсті, з тканини або з дизайнерських матеріалів. А потім втілимо в тираж зроблені розробки так, щоб Ваша упаковка була унікальною і помітною!

Энэм. Все права защищены ©
Verified by ExactMetrics